EU Strukturni i Investicijski Fondoviopkk_boja_bez-pozadine_za_web

 

 

Stomatološka poliklinika Trupeljak vam želi osigurati najveću moguću udobnost, stručnost i dostupnost vrhunskih tehnologija u stalnoj brizi za zdravlje vaših zuba i usne šupljine. Stoga se Stomatološka poliklinika Trupeljak prijavila na objavljeni javni poziv za dodjelu sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova i dobila bespovratna sredstva. Tijekom provođenja projekta „Unapređenje i proširenje poslovanja uvođenjem novih tehnologija u dentalnoj medicini“ u iznosu od 1.144.571,25 HRK, poliklinika nabavlja nove stomatološke stolce važne za stomatologinje, ali i vašu udobnost. Dijagnostički aparati (Ortopan 2D i RVG uređaj) omogućavaju brzu dijagnostiku stanja vaše usne šupljine, a CAD/CAM uređaj izradu najsuvremenije protetike.

Proširenjem postojećih kapaciteta u okviru ovog projekta, poliklinika neće samo osigurati povećanje svoje konkurentnosti i zadovoljstvo svojih pacijenata, nego će otvoriti nova radna mjesta, povećati ukupne prihode od prodaje na domaćem tržištu i povećati prihode od izvoza te održati radionice o dentalnom zdravlju za predškolce, školarce i odrasle. Tako će pridonijeti i zadovoljavanju općih potreba te povećanju konkurentnosti hrvatske dentalne medicine u Europskoj uniji.

Projekt je sufinanciran iz Europskog fonda za regionalni razvoj u trajanju od 31. srpnja 2016. do 20. rujna 2017. Ukoliko želite saznati više o projektu možete se javiti Nikolini Trupeljak, dr. stom., na e-mail: info@trupeljak.hr.

http://www.strukturnifondovi.hr

http://www.strukturnifondovi.hr/op-konkurentnost-i-kohezija-2014-2020-779